Nieuwsarchief 2013

Nieuwe onderkomen Stichting Nicole's Huiskamer klaar!

Update maart 2013 - Na een grote en intensieve verbouwing is Nicole's Huiskamer  verhuisd naar het nieuwe onderkomen in Bovenkarspel!
Door heel veel hulp van de jongeren zelf, en vele vrijwilligers, is het gelukt om de verbouwing in een maand te doen! Heel veel dank aan iedereen en met name aan Theo, en een heel bijzonder dankjewel aan Ed, die als voorman een geweldige job heeft gedaan!

Stichting Nicole's Huiskamer beschikt nu over een goede en geschikte behuizing om de jongeren op te vangen. Er is een spreekkamer, een ruimte voor trainingen en studie, een ruimte voor creatieve en sportieve activiteiten, een grote open keuken met dito woonkeukentafel en een ruime leefkamer. Op de bovenverdieping is er ruimte voor crisisopvang. Kortom een pand waar de jongeren zich meteen in zullen thuisvoelen.

Klik hier voor meer foto's.

Lees meer over dit project >>

Terug naar nieuwsoverzicht